Woning verkopen?

Stadsdaemes helpt u zorgeloos en professioneel uw woning te verkopen. Van het begin tot het einde van de verkoopprocedure wordt u persoonlijk begeleid. Wij adviseren u zowel vóór het in de verkoop gaan van de woning als tijdens het verkoopproces, zoals terugkoppelingen van bezichtigingen, maar ook bij de onderhandelingen. Tot aan de notaris en erna staan wij voor u klaar. 

Hoe ziet het verkoopproces eruit? 

Stap 1:

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de woning bekeken en door ons getaxeerd. Ook bespreken wij met u wat de wensen zijn en beantwoorden wij uw vragen. Wij geven advies over de verkoopaanpak van uw woning en zo stellen wij een plan op maat voor u op.

Stap 2:

Voor de perfecte verkoopuitstraling van uw woning komt onze interieurstyliste bij u langs. Zij maakt een rapport op zodat uw woning er perfect uit ziet voor verkoop. Vervolgens wordt de woning professioneel ingemeten en gefotografeerd door onze fotograaf. Wij verzorgen een aanmelding altijd met plattegronden op maat.

Stap 3:

Na goedkeuring van alle stukken wordt de woning aangemeld bij het netwerk van makelaars, Funda, Pararius, social media, onze website en nog veel meer. Ook ontvangt u van ons promotiemateriaal in de vorm van een bord of vlag en u krijgt elke week statistieken te zien.

Stap 4:

Voorafgaand aan bezichtigingen wordt u altijd door ons geïnformeerd. Ook tijdens de avonduren en in het weekend staan wij voor u klaar. Na elke bezichtiging krijgt u een nauwkeurige feedback, want goede communicatie met u vinden wij belangrijk! 

Stap 5:

Wij gaan persoonlijk mee naar de overdracht bij de notaris. Voorafgaand worden alle documenten door ons gecontroleerd en wordt er een inspectie uitgevoerd.

Vragen?

Voor vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met ons kantoor.

Contact opnemen