Woning huren?

U bent op zoek naar een tijdelijke of permanente huurwoning. Maar hoe vindt u die? U kunt bij ons aanbod kijken, maar u kunt ook een actieve zoekopdracht bij ons neerleggen. Wij treden in dit geval op als aanhurend makelaar en zijn gespecialiseerd in het huurrecht.

Veel aanbod wordt voor de markt uit verhuurd. U kunt bij ons aanbod kijken, maar ook een actieve zoeker aanbieden. Daarom kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor. Door inzet van ons netwerk van huiseigenaren, beleggers en vele makelaars vinden wij altijd een woning voor u.

Hoe ziet het zoekproces eruit?

Stap 1:

Wij maken een inventarisatie van uw woonwensen en geven een realistisch advies over de actuele huurmarkt. We houden u op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod. Daarnaast zoeken we in de markt naar een geschikte woning.

Stap 2:

Wij begeleiden de bezichtigingen en adviseren over de huurprijs, beschikbaarheidsdatum, opzegtermijn, waarborgsom, inventaris en voeren de onderhandelingen voor u.

Stap 3:

We controleren de huurovereenkomst, bespreken deze met u en zorgen voor correcte ondertekening.

Stap 4:

We gaan met u mee naar de aanvangsinspectie, controleren de inventarislijst en maken foto’s voor een volledig dossier.

Ook nazorg wordt geboden; voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Woning al gevonden?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de juiste woning al heeft gevonden. U kunt dan gebruik maken van deeldiensten. Bovenstaande service wordt dan aangepast aan uw wensen. Wij werken uitsluitend in opdracht van één partij. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Contact opnemen