Woning verhuren

U zoekt een betrouwbare huurder, maar weet niet waar u moet beginnen? Stadsdaemes helpt u met het verhuren van uw woning. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het huurrecht.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken wij onder andere diverse verhuurmogelijkheden, zoals reguliere verhuur, kamer/hospita verhuur, leegstandswet of huisbewaring en geven u een passend advies. Uiteraard hopen wij met u een fijne samenwerking aan te gaan.

Hoe ziet het zoekproces eruit?

Stap 1:

In een kennismakingsgesprek nemen wij al uw wensen door en stellen een profiel voor u op. Wij nemen professionele foto’s van uw woning en meten uw woning nauwkeurig in.

Stap 2:

Vervolgens plaatsen wij uw woning op Funda, onze website, Facebook, Twitter, LinkedIn en wordt deze gepromoot op het verhuurportaal van www.pararius.nl. Deze site heeft meer dan 1.500.000 bezoekers per maand. Daarnaast bieden wij uw woning aan bij collega-makelaars.

Stap 3:

Wij plannen en begeleiden de bezichtigingen met potentiële huurders, ook in de avonden en in het weekend. Ook zorgen wij voor een screening van de potentiële huurders, zodat u alle gewenste informatie ontvangt. Naar wens stellen wij de potentiële huurders aan u voor en geven wij advies over het maken van een geschikte keuze.

Stap 4:

Tijdens deze stap stellen wij de huurovereenkomst op. Wij begeleiden huurders en verhuurders bij het in- en uitchecken van de woning, controleren de inventarislijst en maken foto’s voor een compleet dossier.

Ook helpen wij met het afhandelen van de eerste financiële transactie, zoals de huur- en waarborgsom. Indien een huurder bij ons heeft opgezegd, zullen wij u benaderen voor het bespreken van de eindinspectie en de verdere mogelijkheden.

Vragen?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de juiste huurder al heeft gevonden. U kunt dan gebruik maken van deeldiensten. Bovenstaande service wordt dan aangepast aan uw wensen. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Contact opnemen