Kies taal

Woning verkopen?

Stadsdaemes helpt u zorgeloos en professioneel uw woning te verkopen. Van het begin tot en met het einde van de verkoopprocedure wordt u persoonlijk begeleid. Wij zullen u adviseren voor de woning in de verkoop gaat, tijdens het verkoopproces zoals terugkoppelingen van bezichtigingen maar ook bij de onderhandelingen. Tot aan de notaris staan wij voor u klaar en ook nog daarna. Hoe ziet het verkoopproces eruit?

Stap 1: Kennismakingsgesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de woning bekeken en op waarde geschat. Ook bespreken wij met u wat de wensen zijn en beantwoorden wij uw vragen.

Stap 2: Persoonlijk verkoopplan
Wij geven advies over de verkoopaanpak van uw woning en zo stellen wij een plan op maat voor u op.

Stap 3: Styling advies
Voor de perfecte verkoopuitstraling van uw woning zullen wij een persoonlijk advies geven. Dit proces wordt begeleid door onze professionele woningstyliste.

Stap 4: Opname, inmeten en fotografie
De woning wordt opgenomen, ingemeten en door onze professionele fotograaf gefotografeerd. Wij verzorgen een aanmelding altijd met plattegronden op maat.

Stap 5: Te koop!
Na goedkeuring van alle stukken wordt de woning aangemeld bij het netwerk van makelaars,  Funda, Pararius, social media, onze website en nog veel meer. Ook ontvangt u van ons promotie materiaal in de vorm van een bord of vlag.

Stap 6: Bezichtigingen
Voorgaand aan de bezichtigingen wordt u altijd door ons geïnformeerd. Ook in de avonduren en het weekend staan wij voor u klaar. 

Stap 7: Communicatie
Na elke bezichtiging krijgt u een nauwkeurige feedback over de bezichtiging. Wij vinden het belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt met u.
Bezichtigingen worden alleen uitgevoerd door Meta Cankrien en Suzanne Otten. Zo weten wij en ook u waar u aan toe bent.

Stap 8: Onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede verkoopprijs te realiseren. Uiteraard ook onder de beste voorwaarden.
Wij begeleiden u onder andere bij het overeenkomen van de opleveringsdatum en het eventueel overnemen van roerende zaken.

Stap 9: Overdracht bij notaris
Wij gaan persoonlijk mee naar de overdracht bij de notaris. Voorafgaand worden alle documenten door ons gecontroleerd en word er een inspectie uitgevoerd.

Voor vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met ons kantoor.