Kies taal

Een woning kopen?

U bent op zoek naar een droomhuis maar u weet niet waar u moet beginnen? Stadsdaemes helpt.
Wat doen wij voor u?

Stap 1:
In een kennismakingsgesprek nemen wij al uw wensen door en stellen een profiel voor u op.  Na het aanmaken van een zoekopdracht gaan we aan de slag. Wat staat er te koop? Is dat iets voor u?

Stap 2:
Naast het maken van een selectie ontvangt u ook dagelijks bericht van ons als er een nieuwe passende woning is aangemeld. Hierover hebben we dan contact om te kijken of het uw droomwoning is.

Stap 3:
Er zit een passende woning bij! Wij maken een afspraak voor u voor een bezichtiging en gaan mee voor advies en begeleiding.

Stap 4:
Tijdens de bezichtiging kijken we kritisch naar de staat van de woning en bekijken de vraagprijs. Is deze reëel en is er een bouwkundige keuring nodig?

Stap 5:
Tijdens de onderhandelingen doen wij er alles aan om een goede aankoopprijs voor u te realiseren. Uiteraard onder de beste voorwaarden.

Stap 6:
De opgestelde koopakte kijken wij voor u na en nemen deze met u door om vervolgens de voorlopige koopakte te ondertekenen.

Stap 7:
Wij gaan persoonlijk mee naar de overdracht bij de notaris. Voorafgaand worden alle documenten door ons gecontroleerd en word er een inspectie uitgevoerd.
Wij bekijken de eventueel over te nemen roerende zaken.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u de juiste woning al heeft gevonden. U kunt dan gebruik maken van deeldiensten. Bovenstaande service wordt dan aangepast aan uw wensen.

Voor vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met ons kantoor.