Rented

Rented: Euterpedreef 62, 3561 CX Utrecht

€1,250 /mo
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 75 m²
Acceptance By consultation
Status Rented

Note

General

Heerlijk licht 3-kamer hoek-appartement (ca. 75 m2) met balkon, eigen berging, geen inkijk, maar prachtig vrij uitzicht (op bomen) en dus heel veel privacy!

Ook voor woningdelers!

Het appartement bevindt zich op de 5e verdieping van de Euterpeflat. Deze in in 1968 gerealiseerde hoogbouw is het hoogste van Overvecht Zuid. Er zijn twee liften (een voor oneven en even verdiepingen aanwezig.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Year of construction 1968
  Status Rented
  Offered since 12 November 2020
  Offered since 12 November 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 60947/5281594
Price €1,250 per month
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 12 November 2020
Last updated 03 December 2020
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1968
Rooftype Flat
Isolations Floor, Roof, Wall
Surfaces and content
Effective area 75 m²
Content 233 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area, Unobstructed view
Features
Water heating Electric boiler
Bathroom facilities Shower, Sink
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

Heerlijk licht 3-kamer hoek-appartement (ca. 75 m2) met balkon, eigen berging, geen inkijk, maar prachtig vrij uitzicht (op bomen) en dus heel veel privacy!

Ook voor woningdelers!

Het appartement bevindt zich op de 5e verdieping van de Euterpeflat. Deze in in 1968 gerealiseerde hoogbouw is het hoogste van Overvecht Zuid. Er zijn twee liften (een voor oneven en even verdiepingen aanwezig. De liften worden in 2021 gemoderniseerd en deels vernieuwd. Hoewel het plan was om deze luxe hoogbouw vaker te bouwen bleef dit de enige. De entree komt uit op een heerlijke rustige plek naast een autoluw parkeerterrein met gratis parkeren. Het parkeerterrein is enkel te bereiken via de toegangsweg naar het gerenoveerde fijne winkelcentrum ‘Overkapel’, waar alle winkels voor dagelijkse boodschappen aanwezig zijn. Treinstation Overvecht ligt op loopafstand en naast het winkelcentrum zijn bushaltes aanwezig. In het complex is een fietsenberging aanwezig.
Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht. De uitvalswegen A27, A28 en A2 zijn via de Ringweg Noord met 5 minuten rijden te bereiken. Fort Blauwkapel ligt in de buurt en daarnaast kijk je uit op het binnen 5 minuten te bereiken grote recreatiegebied Gagelbos- Noorderparkwaar je heerlijk kunt wandelen en joggen.

Indeling

Begane grond:
Entree, brievenbussen en bellenplateau, toegang tot de bergingen, trappenhuis en lift. De fietsenberging is via een aparte ingang aan de buitenzijde te bereiken.

Vijfde verdieping:
Galerij, entree appartement (gelegen aan het einde van de galerij), hal met meterkast en deur intercom met camera en toegang naar de woonkamer. De woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde met vrij uitzicht, gelegen op het zuidwesten. De strakke, open keuken (samen met woonkamer circa 40 m²) bevindt zich aan de achterzijde met uitzicht richting het Gagelbos- Noorderpark. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een kleine hal, die leidt naar de slaapkamer (2), gelegen aan de achterzijde. Daarnaast zijn via deze kleine hal het toilet en de recent, vergrote en gerenoveerde badkamer met een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine te bereiken. De slaapkamer (1) aan de voorzijde beschikt over een vaste kast.

Het appartement is recent geheel opgeknapt, waarbij onder andere alle wanden zijn gestuukt en geschilderd. De badkamer is opnieuw ingericht en vergroot en in de keuken is een nieuw aanrechtblad geplaatst.
Alle ruimten zijn gestoffeerd met vloerafwerkingen in de vorm van laminaat, rolgordijnen (in de keuken), luxa-flexen (in de woonkamer) en gordijnen (in de slaapkamers).

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 1.250,- excl. g/w/l, internet, televisie en gemeentelijke (huurders)lasten;
- Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Afmetingen ruimtes te zien in de plattegronden;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden;
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
- Inkomenseis: 3 keer de maandhuur (bruto);
- Geschikt voor een werkend stel of 2 werkende woningdelers;
- Oplevering: per 1 december 2020, maar mogelijk eerder.

Floor plans

Close

Recently viewed