Definition

Totaal gerenoveerde luxe dubbele 4-kamer bovenwoning (ca. 90 m²) met zonnig dakterras én balkon in de wijk Zuilen nabij het Julianapark. OOK VOOR WONINGDELERS!

De woning is verrassend ruim ingedeeld en afgelopen maanden verbouwd tot een droomhuis met luxe keuken v.v. alle inbouwapparatuur, vloerverwarming, luxe ruime badkamer en maar liefst 4 grote kamers! 

Op de fiets bent u in slechts 10 minuten bij winkels aan het Vredenburg en de Oudegracht. Het Centraal Station, station Zuilen en diverse busverbindingen vindt u op fiets-/loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de diverse winkels in de buurt (winkelcentrum Rokade). Het levendige Julianapark ligt om de hoek en parkeren kan hier nog gratis voor de deur. 

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar...

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot wasruimte. Ruime eet-/of slaapkamer aan de achterzijde en grote woonkamer over de volle breedte van de woning aan de voorzijde. Deze is door vele ramen heerlijk licht. De voormalige zijkamer is toegevoegd aan de woonkamer.

Eveneens vanuit de hal bereikbaar is de luxe hoogglans witte keuken v.v. combi-oven/magnetron, kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruim dakterras.
In de hal vindt u een separate toiletruimte met fontein. 

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot 2 grote slaapkamers en de luxe ruime badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel met spiegel en verlichting, tweede toilet en deur naar een lekker balkon. 

Bijzonderheden
- Huurprijs € 1.950,- exclusief water, verwarming, electra, internet, tv, telefoon en gemeentelijke lasten. 
- Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Inkomenseis: minimaal 3 keer de maandhuur (bruto) of garantstelling;
- Gratis parkeren voor de deur;
- Eenmalige administratiekosten aan verhuurder € 350,-;
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
- Voorbehoud gunning eigenaar;
- 2 woningdelers toegestaan (eveneens met garantstelling);
- Oplevering: Ca. 15 november 2019/in overleg eerder.

Features