Definition

Leuk 2-kamer appartement (ca. 50 m²) op de derde verdieping met balkon (zuid) en privé berging in geliefde Zeeheldenbuurt. Er is een lift aanwezig.

De ligging is uniek aan het water van de Biltse Grift en groen voor de deur. In de nabije omgeving vindt u alle dagelijkse voorzieningen en op loopafstand is het winkelcentrum de Gaard en uiteraard vindt u ook diverse gezellige koffiezaken of andere horeca in de omgeving. Het Griftpark ligt op 2 minuten lopen en ook het stadscentrum en Utrecht Centraal zijn op een paar minuten fietsen. Uitvalswegen zoals de A27 en A28 liggen op enkele minuten rijden.

Het appartement ligt in een complex met 33 appartementen. In de onderbouw zijn de bergingen te vinden en is er ruimte voor een fiets. Bij het gebouw zijn 10 eigen afgesloten parkeerplaatsen voor het complex en hier geldt de regel "wie het eerst komt.....". Op de straat is betaald parkeren of met vergunning. 

Indeling

Begane grond:
Gezamenlijke entree met toegang tot de bergingen. Toegang tot het trappenhuis of lift.

Derde verdieping:
Entree, hal met meterkast en toegang tot L-vormige badkamer met toilet, wasmachine aansluiting en een douchehoek. De keuken is ruim van opzet en heeft voldoende ruimte voor losse apparatuur: vaatwasser, kookplaat, koel-/vriezer combinatie, magnetron. Daarnaast bevind zich een half open slaapkamer en woonkamer aan de voorzijde. Via de woonkamer bereikt u het balkon. 

Afmetingen:
- Woonkamer: 5.13 X 4.22
- Slaapkamer: 2.41 X 2.72
- Keuken: 2.08 X 2.72
- Badkamer: 2.91 X 2.52/1.13
- Balkon: 1.39 X 1.61
- Berging: 3.22 X 1.39

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 1.195,- per maand exclusief verwarming, water, electra, internet, TV en gemeentelijke (huurders-)lasten;
- Fantastische ligging in de Zeeheldenbuurt op de grens met Wittevrouwen, op 2 minuten lopen van het Griftpark;
- Lage stookkosten per maand;
- Ligging balkon op het zuiden, dus heerlijke middag- en avondzon;
- Eigen berging;
- Inkomenseis: minimaal 3 keer de maandhuur (bruto) of garantstelling;
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
- Oplevering: 16 december/in overleg.

Features