Rented

Rented: Maliebaan 97, 3581 CH Utrecht

€1,795 /mo
€19.30/m2/yr
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 93 m²
Acceptance Immediately
Status Rented

Note

General

Maliebaan 97- Begane grond voorzijde.

Aan de statige Maliebaan in Utrecht Oost op de nummers 95 en 97 ligt dit prachtige pand waarin recent 13 geweldige appartementen zijn gerealiseerd.
Nummer 97 betreft een 3-kamer appartement (woonoppervlakte 93 m²) welke hoogwaardig is afgewerkt. Dit appartement is gelegen op de begane grond aan de voorzijde met zicht op de Maliebaan en gigantisch veel... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
  Year of construction 2020
  Status Rented
  Offered since 25 March 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 60947/5519277
Price €1,795 per month
Status Rented
Acceptance Immediately
Offered since 25 March 2021
Last updated 11 May 2021
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2020
Rooftype Composite
Certifications Fire safety
Isolations Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Effective area 93 m²
Content 265 m³
Surface area external, linked storage rooms 1 m²
Mapping
Number of floors 1 (and one basement)
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park, On a quiet street, Unobstructed view
Features
Water heating Centrally supplied
Bathroom facilities Shower, Walkin shower, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Description

Maliebaan 97- Begane grond voorzijde.

Aan de statige Maliebaan in Utrecht Oost op de nummers 95 en 97 ligt dit prachtige pand waarin recent 13 geweldige appartementen zijn gerealiseerd.
Nummer 97 betreft een 3-kamer appartement (woonoppervlakte 93 m²) welke hoogwaardig is afgewerkt. Dit appartement is gelegen op de begane grond aan de voorzijde met zicht op de Maliebaan en gigantisch veel licht! De de slaap- en sanitairvoorzieningen zijn gelegen in het souterrain.

Alle appartementen in het complex worden geheel gestoffeerd opgeleverd en zijn klaar om door de eerste bewoners ingericht en bewoond te worden!
Een luxe en hotelgevoel op een prachtige en gewilde locatie.

Ligging
De ligging is verrassend goed. De Maliebaan is voorzien van groenstroken en onder andere gelegen tussen de Burgemeester Reigerstraat en de Nachtegaalstraat en heerlijk dichtbij Park Lepelenburg, de singels en Wilhelminapark. Voor de dagelijkse boodschappen en fijne horecagelegenheden zit je met de gezellige Burgemeester Reigerstraat en de Nachtegaalstraat altijd goed. Een Albert Heyn, slager, restaurantjes en meer. Ook het openbaar vervoer (bushaltes) liggen op loopafstand. Daarnaast zijn uitvalswegen ook goed bereikbaar voor bewoners met een auto. Parkeren op basis van parkeervergunningen en beschikbaarheid bij de gemeente Utrecht.

Geschiedenis
de Maliebaan was eeuwen geleden een hotspot voor studenten en de rijke burgerij. Wij kunnen het ons maar moeilijk voorstellen, maar in de Gouden Eeuw was Utrecht een behoorlijk ingeslapen bedoening. Vooral voor jonge mensen viel er weinig te beleven. Vandaar dat een clubje studenten aan de stadsbestuurders vroeg of zij het Maliespel mochten spelen.
Bij een potje Malie moest men met een houten stok een bal in zo min mogelijk slagen over een rechte baan zien te krijgen. Binnen de stadsmuren was helaas geen ruimte voor een lange rechte baan en dus werd er een Maliebaan gebouwd bij Lepelenburg.

Het aanleggen van de Maliebaan bleek een gouden greep, want de laan veranderde al snel in een populaire spot voor studenten en de gegoede burgerij. Al snel openden rond de Maliebaan verschillende tentjes en café’s hun deuren en werd er tot de late uurtjes gefeest. Rijkelui die niet in de buurt woonden, lieten zelfs vakantiehuisjes rondom de baan bouwen. Later vestigden zij zich hier voorgoed, waardoor het rondom het gebied vol kwam te staan met statige huizen.

Indeling appartement Maliebaan 97:
Entree, hal, royale living met grote ramen aan de voorzijde van het pand en uitzicht over de Maliebaan, luxe open keuken met kookeiland v.v. spoelbak, vaatwasser, koel/vriescombi, combi-oven, inductiekookplaat.
Vanuit de keuken is de trap naar het souterrain met 2 ruime slaapkamers, het toilet, de berging/wasruimte en de luxe badkamer zijn gelegen. Het betreft een zwevend toilet met fonteintje en een badkamer met wastafelmeubel in inloopdouche.

Bijzonderheden appartementen:
- Woonoppervlakte: 93 m²;
- Huurprijzen € 1.795,- excl. g/w/l, internet, tv en gemeentelijke (huurders-) lasten per maand;
- Servicekosten, stoffering en een was- droog combinatie zijn bij de huurprijs inbegrepen;
- Contracten voor stadsverwarming, internet en televisie zijn door huurder zelf af te sluiten, de appartementen zijn v.v. stadsverwarming. Contracten hiervoor dienen te worden aangevraagd via Eneco;
- Electra en water d.m.v. voorschot aan verhuurder;
- Huurder dient een minimaal inkomen te hebben van driemaal de maandhuur (bruto) of garantstelling;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Schoonmaakkosten bij vertrek zijn voor rekening van huurder € 350,- in te houden van de waarborgsom;
- Gemeenschappelijke tuin: te gebruiken door huurders met appartement zonder eigen buitenruimte;
- Eenmalig € 350,- administratiekosten aan verhuurder;
- Oplevering: per direct.
Close

Recently viewed