Definition

Recent opgeknapt en heerlijk zonnig 3-kamer appartement (ca. 58 m²) met balkon gelegen op de 4e verdieping in de populaire wijk Tolsteeg. Op de begane grond is een ruime berging (ca. 11 m²) aanwezig. 
Het appartement is tot in de puntjes verzorgd en voorzien van een nieuwe, luxe keuken, nieuw sanitair en al het schilderwerk is recent uitgevoerd.

De ligging is perfect: op loopafstand van het Ledig Erf en vanuit het appartement kijkt u uit op het winkelcentrum Smaragdplein met diverse winkels. Daarnaast vindt u nabij openbaar vervoer, uitvalswegen, het Centraal Station en treinstation Vaartscherijn. 

Indeling

Begane grond:
Gezamenlijke entree, hal, toegang tot de bergingen en trappenhuis naar verdiepingen.

Vierde verdieping 
Entree, hal, moderne nette keuken welke beschikt over inbouwapparatuur te weten: koelkast, aparte vriezer, combi-oven, vaatwasser en was-droogmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon. De hal geeft toegang tot een lichte woonkamer met grote ramen met fraai vrij uitzicht op het winkelcentrum. Een tussenhal brengt u naar een nieuw betegelde badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet (nieuw) en 2 slaapkamers (afmetingen: 4.05m x 2.75m en 2.05 x 3.00m), waarvan één kamer is v.v. een inbouwkastenwand.

Bijzonderheden: 
- Huurprijs: € 1.295,- incl. water, excl. g/l, tv, internet en gemeentelijke (huurders)lasten;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden;
- Waarborgsom: 2 maanden huur;
- Afgesloten berging op de begane grond aanwezig;
- Geschikt voor een werkend stel;
- Gelegen op de vierde verdieping met vrij uitzicht; 
- Het appartement is geheel v.v. kunststof kozijnen en dubbel glas;
- Voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur en in de buurt;
- Voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering: per direct.

Features