Wulpstraat 87

€ 1.100 ,- p.m.

Woning delen

Beschrijving

Luxe afgewerkt en goed geïsoleerd 2-kamer appartement (ca. 32 m²) met Frans balkon en gezamenlijke binnentuin op het Westen!

Ook wonen op loopafstand van de grachten van Utrecht en op 2 minuten lopen van het Ledig Erf?
Om de hoek ligt het populaire Ledig Erf en wandelen kan heerlijk in het groene Zocherplantsoen langs de singel. Voor de dagelijkse boodschappen en fijne horecagelegenheden zit je met de gezellige Twijnstraat altijd goed.

Ook het openbaar vervoer (station Vaartscherijn) ligt op 1 minuut lopen. Daarnaast zijn uitvalswegen ook goed bereikbaar.

Het appartement ligt in een appartementencomplex met totaal 25 woningen en ligt op de 2e verdieping. Het bijzondere aan dit project is de bouwwijze, waarbij rekening is gehouden met duurzaamheid en milieu.
Zo wordt er stroom met zonne-energie opgewekt en is er geen gas in het gebouw aanwezig. Indien nodig wordt er extra elektra geleverd, echter het doel is om dit zo veel mogelijk zelf op te wekken.

De uitstraling van de appartement is luxe, sfeer en comfort.

Indeling

Begane grond:
Gezamenlijke entree, hal met toegang tot alle appartementen verdeeld over 3 verdiepingen.

Appartement 87:

2e verdieping:
Entree, hal met toegang tot toilet met fonteintje, garderobekast met wasmachineaansluiting, woon-/eetkamer met Franse balkons en luxe open hoogglans witte hoekkeuken v.v. vaatwasser, combi-oven/magnetron, koelkast met vriesvak, 4-pits kookplaat en afzuigkap. Schuifdeuren naar slaapkamer met doorloop naar een ruime luxe badkamer die beschikt over een inloopdouche met glazen wand, handdoekradiator, wastafelmeubel met lades en spiegel met verlichting.

Achter het complex ligt een binnentuin met afgesloten fietsenberging waar iedere bewoner 1 fiets kan plaatsen. Tevens zijn hier loungebanken met kussens aanwezig waar (een deel van de) bewoners gebruik van mogen maken.

Bijzonderheden:
– Huurprijs is € 1.125,- exclusief bij een contract van 12 maanden;
– Huurprijs is € 1.100,- bij een contract van 24 maanden;
– De huurprijs is exclusief water, verwarming, electra, internet, tv, telefoon en gemeentelijke lasten. Voorschot hiervoor voor 1 persoon is € 100,23 en voor 2 personen € 129,23 per maand;
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd echter dienen gordijnrails/gordijnen overgenomen te worden. De kosten hiervoor zijn op te vragen bij de makelaar;
– De isolatiewaarde is hoog! 3 dubbel glas, vloer, wand en dak isolatie zorgen voor een heerlijk woonklimaat;
– Het complex wekt zelf stroom op door middel van zonnecollectoren;
– Er is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig (ook met elektra voorziening voor elektrische fietsen);
– Alle algemene ruimtes worden 1 keer per maand voor u schoongemaakt;
– Inkomenseis: minimaal 3 keer de maandhuur (bruto) of garantstelling;
– Een parkeervergunning zal niet worden vergeven door de gemeente Utrecht op dit adres;
– Eenmalig administratiekosten aan de eigenaar van € 350,- inclusief BTW;
– De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
– Oplevering: 1 september 2018.