Geertekerkhof 14 Bis

€ 1.450 ,- p.m.

Woning delen

Beschrijving

Prachtig gerenoveerde en gemeubileerde 2,5-kamer bovenwoning (ca. 43 m²) met slaapvide en groot dakterras/balkon (ca. 18 m²) op een prachtige locatie. Midden in de stad, maar in een stil en autoluw straatje tegenover de prachtige Geertekerk.

De gehele woning is zojuist gerenoveerd waarbij alle stijlkenmerken bewaard zijn gebleven. Door het gebruik van veel glas is het heerlijk licht en een waanzinnige inrichting maakt het helemaal af. Een prachtig geheel!

De ligging is perfect te noemen; op loopafstand van diverse winkels in de Twijnstraat, het Ledig Erf met leuke restaurantjes en het openbaar vervoer. Ook het Centraal Stations is binnen een paar minuten fietsen te bereiken, uitvalswegen binnen een aantal minuten rijden.

Indeling

Begane grond:
Entree, gedeelde hal naar de 1e verdieping met eigen voordeur, hal met ruimte voor garderobe en trap naar….

Tweede verdieping:
Open hal met toegang tot de mooie loft woonruimte v.v. keuken met inbouwapparatuur te weten:

Bijzonderheden:
– Huurprijs: € 1.450,- excl. g/w/l, internet tv en gemeentelijke lasten per maand;
– Volledig gestoffeerd en gemeubileerd met meubilair, bestek, borden, wasmachine etc.;
– Het appartement beschikt niet over eigen meter (elektra/water). Hiervoor zal een verdeelsleutel ingevoerd gaan worden. Het appartement beschikt wel over een eigen aansluiting TV en internet;
– Huurder kan tegen betaling gebruik maken van diensten van het Bartholomeus Gasthuis wat achter de woning is gelegen (zoals kleding laten wassen, appartement schoon laten maken). Daarnaast is het mogelijk om in hun Brasserie een avondmaaltijd of koffie (voor eigen rekening) te nuttigen;
– In het appartement zijn inbouwkasten aanwezig;
– Waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
– De inkomenseis bedraagt 3 keer de maandhuur (bruto);
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Oplevering: in overleg, kan snel.