Jan van Zutphenlaan 21

€ 850 ,- p.m.

Woning delen

Beschrijving

Recent gerenoveerd, ruim 1-kamer appartement (ca. 40 m2) gelegen op de begane grond op fietsafstand van het Station Zuilen en 20 fietsminuten naar de binnenstad van Utrecht.

Dit appartement is gelegen in een rustig autovrij en groen straatje met een groenstrook voor de deur. De binnenzijde is recent geschilderd en v.v. een nieuw wit uitgevoerd keukenblok v.v. 4-pits kookplaat. Daarnaast zal er ook een nieuwe RvS koel-/vriescombinatie worden geplaatst (Siemens).

In de omgeving zijn diverse sportverenigingen aanwezig en binnen 5 minuten ben je op uitvalswegen zoals de A2 en A27. Vanuit de woning loop je binnen 10 minuten naar Oud Zuilen waar het mooie Slot Zuilen is gelegen met een prachtig bos er naast, of een mooie wandeling langs de Vecht.

Indeling

Begane grond:
Entree, gezamenlijke hal welke gedeeld wordt met de bewoners van de bovengelegen twee verdiepingen. Rechts direct de entree van dit appartement.

Appartement:
Entree, woongedeelte aan de voorzijde met schuifdeur naar buiten. Hier kan met een zitje buiten gezeten worden. Vanuit het woongedeelte is er doorloop naar de keuken die is v.v. spoelbak, 4-pits kookplaat en koel-vriescombinatie en toegang biedt tot de ruime achterzijde van het appartement. Hier kan een mooie slaapruimte gecreëerd worden. Wonen en slapen is hierdoor dus gescheiden. Achter de keuken bevindt zich een ruime, nette badkamer met vaste wastafel, inloopdouche, toilet en een praktische ruimte met de wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
– Huurprijs: € 850,- excl. gemeentelijke (huurders)lasten en excl. € 95,- servicekosten waaronder begrepen: verwarming, water en electra;
– Televisie in internet door huurder zelf aan te vragen;
– Het appartement is uitstekend geisoleerd;
– Voorzien van laminaatvoer, verlichting en gordijnen;
– Geschikt voor 1 werkend persoon of student waarbij ouder garant staat;
– Waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
– De inkomenseis bedraagt 3 keer de maandhuur (bruto) of garantstelling;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Oplevering: per direct.