Beschrijving

Schitterend geheel gerenoveerd in 2019 super luxe 4-kamer appartement (ca. 83 m²) met riant dakterras (23 m²) in hartje centrum Utrecht te huur.

Boven de schoenenwinkel Manfield op de Choorstraat is dit schitterende, geheel gerenoveerde, appartement te huur met 2 slaapkamers en een dakterras van maar liefst 23 m²!
Voor wie houdt van uitstekende afwerking, een luxe keuken en sanitair. Op de vloer ligt in het gehele appartement een mooie pvc vloer, alle wanden zijn gestuct en gewit. 

Indeling

Begane grond:
Voordeur, gezamenlijke entree, trapopgang en overloop met drie voordeuren (10 A, B en C). 

Eerste verdieping:
Achter de voordeur komt u direct in de mooie open woonkeuken/eetkamer (circa 20 m²) met diverse apparatuur, zoals inductiekookplaat, oven, afwasmachine, quooker en koelkast en vriezer.
De ruimte beschikt over drie dubbele openslaande deuren die uitkijken op de Vismarkt. Hier is ook de trap naar boven voor hoger gelegen vertrekken van het appartement.

Tweede verdieping:
Via de trap vanuit de woonkeuken komt u in de woonkamer. De woonkamer is circa 20 m² en heeft net als de keuken drie dubbele deuren die uitkijken op de Vismarkt. In de hal bevinden zich deuren naar slaapkamer, toilet, badkamer en luxe inbouwkasten. De badkamer heeft een dubbele wastafel met onderbouwkast, spiegelkast en een grote inloopdouche. Een grote slaapkamer (circa 16 m²) heeft ramen over die breedte met uitzicht over de Choorstraat.

Derde verdieping:
Via de trap in de woonkamer komt u in een ruime slaapkamer met dakraam, deur naar groot dakterras (circa 23 m²) en pantry met gootsteen en koelkast. 

Bijzonderheden:
- € 1.750,- per maand exclusief voorschot electra van € 75,-, exclusief verwarming, water, internet, tv, gem. lasten;
- Zeer luxe appartement op een TOP-locatie;
- Het appartement wordt geheel gestoffeerd opgeleverd (o.a. gordijnen, vloeren, verlichting, wasmachine);
- Volledig gerenoveerd;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Nieuwe keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur;
- Nieuw, luxe sanitair;
- Appartement voorzien van inbouwkasten;
- Riant dakterras aanwezig;
- Oplevering: 1 juni a.s.

Kenmerken