Beschrijving

Goed onderhouden 2-kamer appartement (ca. 40m2) met een balkon op het zuidwesten en ruime berging. Zeer geschikt voor alleenstaande of jong werkend stel. Het is snel beschikbaar en indien gewenst gemeubileerd. 

Het verzorgde nette appartement ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex, dat gelegen is naast winkelcentrum Overkapel. Naast het fijne wooncomfort is ook de ligging gunstig: een rustige plek met veel groen, gratis parkeren en voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen het complex uit te lopen. Als je makkelijk en toch uitgebreid wilt winkelen, is het grootwinkelcentrum Overvecht dichtbij met o.a. een AH XL en een H&M.

De wijk Overvecht is ruim opgezet met veel groen en veel goede voorzieningen op het gebied van sport, onderwijs, welzijn, gezondheid, openbaar vervoer en recreatie. Drie grote stadsparken, een stadsboerderij, diverse speelplaatsen, een sportpark, gezondheidscentra, uitgebreide winkelvoorzieningen, drie forten, diverse speelplaatsen, voetbalvelden, het is er allemaal te vinden. De wijk grenst aan het Noorderpark met het Gagelbos en veel fiets- en wandelpaden. Op de fiets of met de bus bent u zo in het oude stadscentrum van Utrecht, een NS- station ligt op loopafstand en ook de aansluiting op de de diverse snel- en uitvalswegen is uitstekend.

Indeling

Begane grond:
Gezamenlijke afgesloten entree die ook toegang geeft tot de ruimten waar de berging zich bevindt. 

Tweede verdieping:
Entree appartement met hal die toegang biedt tot meterkast, badkamer, woonkamer en keuken. Via de ruime woonkamer, voorzien van laminaatvloer en vaste open kast, bereikt u de slaapkamer met ruime vaste kast. De keuken is eenvoudig, maar voorzien van koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap, wasmachineaansluiting en boiler (huur). De badkamer beschikt over een toilet, wastafel met meubel, douche en handdoekradiator. Het zonnige balkon aan de voorzijde grenst aan de woonkamer en ligt op het zuidwesten. Je kunt hier bijna de hele dag genieten van de zon. 

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 1.050,- excl. g/w/l, internet, televisie, gemeentelijke (huurders)lasten;
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
- Inkomenseis: 3 keer de maandhuur;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
- Gratis parkeren;
- Gestoffeerd;
- Gemeubileerd in overleg;
- Stadsverwarming;
- Boiler (huur);
- Ruim balkon aan de woonkamerzijde, gelegen op het zuidwesten;
- Eigen berging van ruim 8m2 in de onderbouw aanwezig;
- Geen rokers;
- Huisdieren in overleg;
- Oplevering: in overleg, doch medio oktober.

Kenmerken