Beschrijving

Tijdelijk wonen in een woonboot gelegen op het Merwedekanaal? Dit is een unieke kans! De woonboot van circa 85 m² met een voortuin van circa 90 m² biedt een heerlijke woonruimte met drie slaapkamers en een lichte ruime woonkamer aan en op het water. 

De voortuin is over de volle breedte van de woonark erg ruim, heeft een heerlijke zithoek en is v.v. een ruime schuur met carport. 

Het Merwedeplantsoen is gelegen aan een brede groenstrook en met enkele minuten fietsen bent u in het centrum en bereikt u een van de stations in de stad. In de nabijheid zijn er genoeg mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen en gezelligheid van horeca gelegenheden. De uitvalswegen zijn ook makkelijk te bereiken, binnen enkele minuten rijdt u zo de randweg op naar diverse A-wegen. 

Indeling

Het houten hek biedt toegang tot de vrij gelegen voortuin, waar voldoende ruimte is om te genieten onder de overkapte zithoek dat een verlengstuk is van de woonkamer. De tuin is ruim genoeg om in te vullen naar behoefte.

Begane grond:
Via de voordeur komt u in een hal waar u naast de meterkast, een kleine slaap-/werkkamer treft. Via de hal komt u in de keuken met zicht over het water. De keuken is v.v. inbouwapparatuur zoals 4-pits gasfornuis met oven en losse apparatuur zoals vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Via de keuken bereikt u de badkamer v.v. hangend toilet, inloopdouche, wastafel met meubel en handdoekradiator. Hier is ook een fijn apart ruim washok en kastruimte te vinden. 

In het midden van de woonark treffen we de heerlijke ruime woonkamer met mooi uitzicht over het kanaal.  De vrijheid en rust van het wonen op het water wordt hier bevestigd. 

Via een hal aan de andere zijde van de ark komt u in de tweede kleine slaap-/werkkamer en de derde slaapkamer, waar voldoende ruimte is voor een fijn bed en kastruimte. Via een luik in de hal is er een ruime bergruimte in het ondergelegen gedeelte van de ark.

Kortom een unieke kans om tot 02 mei 2023 te genieten van het wonen op een woonboot aan het Merwedekanaal!

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 1.495,00 en excl. g/w/l, internet, tv en gemeentelijke (huurders)lasten;
- Servicekosten € 25,- per maand;
- De woning is eenmalig te huur tot 02 mei 2023;
- Het betreft een roerende zaak;
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur;
- Minimaal inkomen van 3 keer de maandhuur (bruto) of garantstelling;
- Voorbehoud gunning eigenaar;
- Niet gemeubileerd;
- Deels gestoffeerd;
- Oplevering: per direct/in overleg.

Kenmerken